Poszter naptár készítés Mi megoldjuk Ön helyett mindösszesen csak egy vagy két jó fotót kell küldenie hozzá! Az egy képes változathoz fekvő fotót a két képes változathoz pedig álló fotókat javaslunk!

Poszter naptár készítés

A naptárakat A4  vagy A3 – as méretű matt fotópapírra készítjük! A kinyomott lapot lamináljuk amitől az vízhatlanná válik! Konyhai körülménye közé különösen ajánlott mivel mosható ha adott esetben ráfröccsenne valami. A naptárat a hátulján lévő műanyag akasztónál fogva lehet a falra akasztani! Poszter naptár készítés esetében a naptár képeit ellenőrizzük és kérésre a piros szemeket javítjuk! Az álló kép a két képes változat esetén különösen javasolt mert bár a fekvő képet is el tudjuk helyezni de ha nem lehet a képből vágni akkor nagyon kicsire össze kell nyomni a rendelkezésre álló helyhez képest! Egy képes változat esetén lehetőség van arra, hogy négy egyforma méretű képet rakjunk be egy helyett! Ez általában portré fotóknál tud jól kinézni! Ha bármilyen elképzelése van írja le bátran, minden esetben válaszolunk a megvalósíthatósággal kapcsolatosan!

Postázás: külön kérésre a naptárakat postázni is tudjuk! Utánvéttel vagy előre utalás után sima csomagként. MPL – es posta, ha nincsenek otthon a postás értesítőt hagy és a csomagot a körzeti postájukon át tudják venni!

Naptár készítéssel kapcsolatos további információkhoz kattintson IDE!