Rendelés

Esküvői meghívó rendelés

A meghívó típusának kiválasztásakor gondolják át, hogy mennyi információt szeretnének a meghívón megjeleníteni. Ami egy A4 – es méretű hajtogatott meghívón kevésnek tűnik az egy A6 – os méretű meghívón nem fér el. A meghívókat többféle szövegezéssel is felár nélkül készítjük el. Pl.: Van akiket csak a szertartásra szeretnének meghívni. Az idegen nyelvű meghívót is külön felár nélkül megcsináljuk. Idegen nyelvű meghívónál a betűtípusra javaslatot teszünk mert pl.: orosz karakterek nem minden betűtípusnál működnek.

Rendelés személyesen:

Esküvői meghívó rendelés esetén kérjük egyeztessen időpontot a 06-70-509-2549 – es telefonszámunkon. Időpont egyeztetés esetén a feltüntetett nyitvatartási időn túl is tudjuk fogadni. A részletek átbeszélése után másnap egy elektronikus demót küldünk. ( A megrendelés leadásakor kérjük el a 2000 Ft. – os szerkesztési díjat. ) Annak jóváhagyása után elkészítjük a fizikai első példányt. Annak jóváhagyása után 2 – 4 napon belül elkészítjük a megrendelt példányokat.

Rendelés OnLine:

Az esküvői meghívó rendelés elküldésekor a következő információkat kérjük megadni az űrlapon vagy elküldeni az “info@webalbum.hu” – ra:

Meghívó típusa ( Pl.: tekercses, cd – alakú, arany tekercs stb. )

Meghívó Idézete ( Meghívó idézetek kiválasztásához kattintson IDE! )

Meghívó szövege ( Meghívó szövegminták megtekintéséhez kattintson IDE! )

Meghívó betűtípusa ( Betűtípusok kiválasztásához kattintson IDE! )

Meghívó mintája ( Katalógusunk megtekintéséhez kattintson IDE! )

Név: *
E-mail: *
Meghívó típusa: *
Idézet: *
Szöveg: *
Betűtípus:
Minta: *
Megjegyzés:
Ellenőrző kód:

Amint megkaptuk a levelét elkészítjük az elektronikus demót és elküldjük az Ön által megadott e-mail címre.  Ha jóváhagyta az elektronikus verziót kétféle képen tudunk tovább lépni:

a. Egyeztetett időpontban eljön hozzánk a fizikai első példány jóváhagyása végett és akkor fizeti a 2000 Ft. – os szerkesztési díjat.

b. Postán kéri az első példányt, ez esetben a szerkesztési díjat kérjük a megadott számlaszámra elutalni és utána postázzuk.

A fizikai jóváhagyás után 2 – 4 nap alatt elkészítjük a meghívókat és ha el tud értük jönni akkor átadjuk ha nem utánvéttel postázzuk.  ( Utánvét költsége kb.: 1500 Ft. )